• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till huvudinnehåll
logotyp

Oviken Havtorn

Marmelad, Juice, Nektar, Pulver

  • Hem
  • Om oss
  • Produkter
  • Recept
  • Försäljning
  • Om havtorn
  • Aktuellt

Pannacotta med havtorn

Anna Undin · 8 december, 2020

Panna cotta med havtorn. 6 – 10 port.

2 gelatinblad

5 dl grädde

½ dl socker

1 tsk vaniljsocker

200g havtornsmarmelad

Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min.

Koka upp grädde och socker.

Ta upp gelatinbladen ur vattnet och lägg ner dem i grädden. Rör tills de smält.

Låt svalna och vispa ner vaniljsockret.

Häll upp i portionsskålar. Låt stelna i kylskåp ca 3 timmar.

Värm upp marmeladen så den blir flytande. Häll den som ett täcke över den stelnade grädden. Låt stå kallt. Serveras med pepparkakor eller andra kryddade kakor.

Täck formarna med plastfolie när de står i kylskåpet.

Kan göras dagen innan den ska serveras.

Recept

  • Share on Facebook Share on Facebook

Oviken Havtorn

E-post: hallom245@gmail.com | Tel: 070-337 57 30 | Copyright Oviken Havtorn © 2025 | Design Nordiska Stil